Nieuws

KLM voegt Rovaniemi (Finland) toe aan netwerk

Deel dit artikel

Van zaterdag 3 december 2022 tot en met 25 maart 2023 vliegt KLM rechtstreeks naar de nieuwe bestemming Rovaniemi, in het noorden van Finland. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-800 met een capaciteit van maximaal 186 stoelen. Rovaniemi is voor KLM de tweede bestemming in Finland. Met de toevoeging van Rovaniemi aan het netwerk speelt KLM in op de vraag naar avontuurlijke winterreizen naar Lapland.

Voor de wekelijkse vlucht zet KLM een Boeing 737-800 in. Dit toestel heeft 30 stoelen in Business Class, een Economy Comfort zone van 6 stoelen en 150 stoelen in Economy Class. De vlucht zal alleen worden uitgevoerd in de winter (van 3 december 2022 tot en met 25 maart 2023).

·         KL1213 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12:25 uur en arriveert om 16:20 uur op Rovaniemi Airport
·         KL1214 vertrekt van Rovaniemi Airport om 17:10 uur en arriveert om 19:15 uur op Amsterdam-Schiphol

Wintertoerisme
De stad Rovaniemi is de hoofdstad van Lapland en tevens de poort naar dit centrum voor wintertoerisme. Rovaniemi is de laatste grote stad als men verder Lapland inreist. Ten noorden ervan bevindt zich uitgestrekte en ruige natuur. Dé plek voor een ritje op de sneeuwscooter of een huskysafari. Maar ook in Rovaniemi is genoeg te doen; er zijn winkels, gezellige cafés en restaurants. En ook de residentie van de Kerstman is te bezoeken, hij woont in het Santa Park.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Calamiteit vastgesteld voor bosbranden Duitsland

Volgende bericht

Pelikaan weer terug in centrum Zevenbergen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.