Nieuws

Kom jij ook naar de Star Alliance Halloween Night 2014?

De luchtvaartmaatschappijen van Star Alliance – de eerste en grootste luchtvaartalliantie ter wereld hebben het genoegen om jou uit te nodigen voor een uniek en huiveringwekkend evenement speciaal voor de Nederlandse reisagenten die de online training van Star Alliance hebben afgerond.

Wil jij Star Alliance-expert worden en de fantastische, spookachtige en angstaanjagende Star Alliance Halloween Night bijwonen op donderdag 30 oktober? Dat kan! Doe dan nu direct de training die vanaf vandaag online staat.

Na afronding van de training ben je niet alleen een Star Alliance expert, maar noteer jij de datum 30oktober 2014 in jouw agenda voor de Star Alliance Halloween Night. Het aantal toegangskaarten tot dit evenement is gelimiteerd. Om teleurstelling te vermijden raden wij aan jezelf snel aan te melden en de training te voltooien. Dit evenement is exclusief voor Nederlandse reisagenten die de online training hebben voltooid. Meerinformatie over de Star Alliance Halloween Night is te vinden via de website.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Blog: Hoe is het met EurAm?

Volgende bericht

Samenwerking voor Travelport en Hilton Worldwide

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."