Nieuws

Kom naar de Ierse pubavond!

Deel dit artikel

Buro Britain organiseert in maart weer haar drie jaarlijkse Ierse pubavonden, waarbij reisagenten kennis kunnen maken met de Ieren zelf en alle facetten van dit fascinerende vakantieland.

Op 29 maart zijn reisagenten van harte welkom in de O’Sheas Irish Pub in Eindhoven, op 30 maart in The Shamrock in Nijmegen en op 31 maart in O’Sheas in Rotterdam. Vanaf 19.00 uur gaat de deur open; rond 22.30 uur is de afsluiting. Naast Buro Britain zijn onder andere Stena Line, Hertz autohuur en Cityjet en diverse Ierse suppliers aanwezig om presentaties te houden over de bestemming en de diverse producten en accommodaties. Ook is er Ierse muziek, wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en maken de aanwezige reisagenten kans op leuke prijzen. Aanmelden voor deze avonden kan via www.buroscanbrit.nl/agent. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol=vol.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vrij Uit Agenten weekenden

Volgende bericht

Special TravelPro #7: Turkije

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.