NieuwsVacature

Kom werken bij Buitengewoon Reizen!

Deel dit artikel

Wil jij ook graag helpen een goed gevoel te geven? Wij geven iedereen een ervaring die ze voor altijd meenemen, naast een kleurtje van de zon. Een rugzak vol reizen, ontmoetingen, dromen en vervulde verlangens. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Werken bij het mooiste reisbedrijf van de wereld.

Wij verkopen niet alleen allerlei reguliere reizen maar zijn daarnaast ook specialist in rolstoelaangepaste reizen. Vakanties over de hele wereld. Van een zonvakantie op Tenerife, tot een rondreis door Amerika. Het is bijna allemaal maatwerk.

We verzorgen niet alleen de reis, maar ook het rolstoelaangepast vervoer, assistentie op de luchthavens, hulpmiddelen die nodig zijn en bijvoorbeeld zorg ter plaatse. Hierbij hebben we veel contact met leveranciers, agenten en accommodatie-verschaffers in binnen- en buitenland.

Onze klanten hebben allerlei wensen en eisen en verdienen de juiste aandacht. Als jij ervan houdt om alles tot in de puntjes te regelen en een dienstverlenende instelling hebt, dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen!

Bij Buitengewoon Reizen hebben we een backoffice en een frontoffice. Hierbij maken we gebruik van verschillende ICT boekings- en verwerkingssystemen. Affiniteit met online verkoop is dan ook erg belangrijk.

Er zijn momenteel twee vacatures: één in de backoffice en één in de frontoffice. Kijk hier voor meer informatie!

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANWB lanceert Reisopmaat waarmee consument (rond)reis kan samenstellen

Volgende bericht

Target Travel Marketing zoekt Customer Service medewerker

Auteur

redactie

redactie