Nieuws

Krijg de Amerikaanse smaak te pakken met Sunny Cars

De komende tijd staat de USA centraal bij Sunny Cars. Een vakantie in de USA is pas compleet met een huurauto. Als je vóór 28 februari een huurauto boekt voor de USA maak je kans op het kookboek Jamie’s Amerika. Chefkok Jamie Oliver gaat dit keer op culinaire ontdekkingsreis door Amerika, dat meer blijkt te bieden dan alleen fast food.

Mail het reserveringsnummer uit bovenstaande periode en je ANVR nummer o.v.v. Jamie’s Amerika naar prijsvraag@sunnycars.nl. Uit alle inzendingen worden vijf winnaars getrokken. Niet gewonnen? Niet getreurd dan, want in maart en april staat de Sunnies Special ook in het teken van de USA. Je krijgt in die periode dubbele bonuspunten én je kunt Jamie’s Amerika alsnog met je bonuspunten bestellen voor een voordelig tarief.© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stelling van de Week #7

Volgende bericht

Holidaycars.com lanceert vernieuwd partnerprogramma

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.