Nieuws

Kroatië gekozen als ‘Gastland Europa’ op Vakantiebeurs 2012

Kroatië wordt op de Vakantiebeurs van volgend jaar het nieuwe ‘Gastland Europa’. Dat is op de laatste beursdag van de Vakantiebeurs 2011 bekendgemaakt. De status van Gastland impliceert dat alle toeristische troeven van Kroatië in samenwerking met beursorganisatie VNU Exhibitions promotioneel en in een opvallende setting tijdens de Vakantiebeurs intensief onder de aandacht worden gebracht. Kroatië is de opvolger van Portugal in 2010 en Slovenië, dat de rol van Gastland Europa tijdens de afgelopen beurseditie zeer succesvol invulde.

Igor Cupahin, directeur van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme in Amsterdam: ‘Kroatië is een goed bereikbare Mediterrane bestemming en biedt gevarieerde mogelijkheden voor een geweldig verblijf voor elke vakantieganger. Zij kunnen hier een onvergetelijke tijd doorbrengen. De lifestyle, de cultuur en onze gastronomie zijn alom bekend en geliefd. Velen kennen de goed verzorgde kampeerfaciliteiten in Kroatië, aan de kust en richting binnenland’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Na Blue Monday vandaag Yellow Tuesday

Volgende bericht

‘APK-keuring’ bij Toerkoop

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.