Nieuws

Kromowidjojo opent supersnelle glijbaan Center Parcs

Deel dit artikel

Kromowidjojo opent supersnelle glijbaan Center Parcs Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo en de Belgische Fred Deburghgraeve openen aanstaande zaterdag (15 september) een spiksplinternieuwe unieke glijbaan middenin de Aqua Mundo van Center Parcs De Vossemeren (Lommel, België) dat dit jaar haar 25-jarig jubileum viert. Het betreft een compleet nieuwe attractie middenin de Aqua Mundo van Center Parcs De Vossemeren met een hoogte van maar liefst 15,4 meter. Gasten klimmen omhoog via een apentoren en suizen met 30 kilometer per uur naar beneden om tot slot in een enorme tol een paar keer rond te draaien alvorens in het bad te plonsen.

De nieuwe naam van de waterglijbaan, die tijdens de officiële opening bekend zal worden gemaakt, is het resultaat van een wedstrijd die via Facebook is gelanceerd. De creatieve gast aan wie de attractie de spetterende naam te danken heeft, is de Nederlander Tom Houben.

Tevens heeft Center Parcs 80 VIP cottages volledig gerenoveerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

DTI Travel start met autoreizen

Volgende bericht

Reisburo Actueel #13

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.