Nieuws

Kuggeleijn aan de slag als Account Manager bij Europ Assistance

Vanaf 1 januari 2011 is Sandra Kuggeleijn werkzaam bij Europ Assistance. Met haar aantreden haalt de aanbieder van reisverzekeringsproducten nog meer kennis van de reissector in huis. De uitbreiding van het travelteam past binnen de huidige expansie van Europ Assistance. Het van oorsprong als alarmcentrale en hulpverleningsorganisatie bekendstaande Europ Assistance krijgt steeds meer bekendheid op het gebied van reisverzekeringen. Net zoals de Europ Assistance Groep wereldwijd heeft de Nederlandse organisatie zich ten doel gesteld om – naast de automotive, financiële diensten en publieksprivate sector – ook binnen de reisbranche uit te groeien tot toonaangevend dienstverlener.

De indiensttreding van Sandra Kuggeleijn als Account Manager is niet toevallig maar geheel passend bij deze aspiraties. Sandra deed haar ervaring op bij diverse touroperators, waaronder DTI Travel, Neckermann Reizen en Vrij Uit. Tot voor kort werkte Sandra bij het Marketing- en PR-bureau Aviareps Tourism, alwaar zij verantwoordelijk was voor de promotie en ondersteuning van Graubünden Toerisme. Over de aanstelling bij Europ Assistance zegt salesmanager Jan Willem Stet: ‘Ik ben erg blij met de komst van Sandra, zij is voor ons een welkome aanvulling van het travelteam. Over de reisbranche hoef ik haar niets uit te leggen.’ Kuggeleijn: ‘De samenwerking met Jan Willem Stet voelt goed. Verder kan ik erop vertrouwen dat onze klanten worden bijgestaan door de medewerkers van onze afdeling Travelsupport. Ik vind het prettig om nauw betrokken te blijven bij de reiswereld. Het is voor mij een bijzonder gegeven voortaan met de Europ Assistance verzekeringsproducten bij te kunnen dragen aan het onbezorgd reizen van mensen’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 21 januari 2011 at 01:26

    Heel veel succes sandra!

Vorige bericht

Transavia met libdub het nieuwe jaar in

Volgende bericht

Vrij Uit: € 100 cadeaucheque bij Center Parcs boeking voor klant

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.