Nieuws

Kwart Nederlanders zoekt alternatief voor Schiphol

Deel dit artikel

Bijna een kwart van de Nederlanders zoekt naar alternatieven om niet via Schiphol te hoeven reizen. Dit blijkt uit een onderzoek dat Gfk in opdracht van de ANVR heeft uitgevoerd.

De personeelstekorten op Schiphol zorgen voor veel problemen. Aan consumenten werd de vraag gesteld: In hoeverre heeft dit invloed op uw vakantieplannen? Van de consumenten gaf 5% aan hierdoor liever in Nederland op vakantie te gaan.

Andere luchthaven
Verder toont het onderzoek dat 8% hierdoor liever met de auto op vakantie naar het buitenland gaat en 11% probeert via een andere luchthaven te boeken als dat mogelijk is. 24% tenslotte ziet wel wat er gebeurt. Het onderzoek werd veertien dagen geleden (einde meivakantie) gehouden onder een panel van meer dan 42.000 consumenten. 39% geeft aan überhaupt niet op vliegvakantie te gaan.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Joyce van der Stap organiseert groepsreizen voor meer dan 100 personen

Volgende bericht

Mejasa (Reisburo Cerimovic) in Hart van Nederland over situatie Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.