Nieuws

Laatste kans! Weet jij wie de vierde Masked Traveller is?

Dit is je laatste kans om geweldige prijzen te winnen! Raad de vierde Masked Traveller en maak kans op tickets naar Zuid-Korea of dinerbonnen voor een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil.

Ter gelegenheid van 60 jaar betrekkingen met Nederland houdt de Korea Tourism Organization in samenwerking met TravMagazine, TravelPro en TravEcademy de campagne The Masked Traveller, waarbij je geweldige prijzen kan winnen!

De eerste hints die gaan over de vierde Masked Traveller hoor je in de TAT’s Travel Podcast van 24 juni. Klik hier om ‘m te luisteren.

Weet jij wie The Masked Traveller van deze week is?

Klik dan snel op deze link en vul jouw antwoord in. Je mag zo vaak meedoen als je wil! Je maakt kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Op woensdag wordt de K-friend mascotte onthuld en de winnaar bekendgemaakt.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast: Strijd, geen begrip overheid(?), TravDay, SolFly, Makro

Volgende bericht

Goed voor de reisadviezen: Nederland groen en geel op ECDC-lijst

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.