Nieuws

LAATSTE KANS: Zaterdag 8 mei, Benefietavond Steppen Tegen Kanker

Deel dit artikel

Zaterdag 8 mei organiseren Desiree Mafait & Albertine Jansen van Carlson Wagonlit Travel de Benefietavond Steppen Tegen Kanker. Deze feestelijke avond zal beginnen om 20.00 en tot in de late uurtjes doorgaan. En het beste nieuws is: er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar!

Desiree & Albertine: “Wij zijn zeer trots op de locatie; Grand Cafe Prachtig (www.grandcafeprachtig.nl), pal naast de Erasmusbrug! Een mooiere locatie is er niet in Rotterdam! De toegang is 15 euro, geen geld voor een gezellige avond lijkt ons en alles gaat rechtstreeks naar het goede doel. Maar let wel: OP = OP! Deze Benefietavond is verbonden aan de actie Steppen Tegen Kanker; Op 28 augustus 2010 steppen wij de Alpe D’Huez in Frankrijk op. Dit om geld in te zamelen voor de stichting STOPhersentumoren.nl

Hersentumoren zijn de op een na meest voorkomende vorm van kanker onder kleine kinderen en jong volwassenen. Alleen al in Nederland sterven 1500 mensen per jaar aan hersenkanker. Dit zijn meer dan 4 mensen per dag! Momenteel is de genezingskans nagegenoeg 0% met een gemiddelde levensverwachting van 15 maanden. Er is veel onderzoek nodig om deze angstaanjangend lage genezingkans omhoog te krijgen en dit kans slechts plaatsvinden met voldoende financiele middelen.”

Ook TravelPro, in de persoon van TJ van Apeldoorn, zal op 28 augustus deelenemen aan deze actie en de Alpe D’Huez op steppen!

O.a. de volgende artiesten werken op 8 mei belangloos mee:

Rev ‘n Ros (Bekend van X-Factor RTL 4)
Edwin Monteyn (Heeft onlangs opgenomen bij RTV Rijnmond, Dave On Stage)
Ray Martin (Heeft onlangs opgenomen bij RTV Rijnmond, Dave On Stage)

De toegang is 15 euro, voor kaarten stuur je een mail naar benefiet@hotmail.com met je naam, adresgegevens en hoeveel kaartjes wilt (maximaal 10 stuks). Let wel: OP = OP!

Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.steppentegenkanker.nl.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 26 april 2010 at 14:55

    Ik heb inmiddels al een aantal sponsoren binnen, verbaasd me echt hoeveel mensen mij zwetend die berg op willen hebben :-)! Wil jij mij en dit goede doel ook sponsoren? Neem dan contact met mij op via tj.van.apeldoorn@t-en-s-productions.nl!

Vorige bericht

26 april - Fred en Ria gaan met het vliegtuig

Volgende bericht

Aanbieding Club Med in de meivakantie

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.