Nieuws

Laatste plekken Razende Citytirp Reporter Keulen!

Dit jaar bestaat het concept ‘Razende Reporter’ alweer vijf jaar! Samen met NS Hispeed en TravelPro geeft Vrij Uit maar liefst 42 reisagenten de kans om deel te nemen aan een unieke citytrip naar Keulen, Berlijn of Parijs. Als ‘Razende Reporter’ doe je verslag van je ontdekkingen en zorg je voor goede, bijpassende foto’s. Wil jij met je verslag in TravelPro én in jouw lokale krant naar keuze? Schrijf je dan snel in want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar voor de eerste trip naar Keulen!

Bestemmingen
* Keulen, twee dagen: 27-28 maart, € 30 of één Vrij Uit Citytrips boeking.
* Berlijn, vier dagen: 19-22 juni of 26-29 juni, € 70 of drie Vrij Uit Citytrips boekingen.
* Parijs, drie dagen: november (data volgen), € 50 of twee Vrij Uit Citytrips boekingen.

Keulen
Met ruim één miljoen inwoners is Keulen de grootste stad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Keulen grotendeels verwoest, maar een van de belangrijkste historische gebouwen -de Keulse Dom- bleef bespaard. Het gebouw heeft twee kenmerkende torenspitsen waar je niet omheen kunt als je je als Ranzende Reporter door de stad waant. In Keulen zijn verschillende musea te bezichtigen zoals het Romeins-Germaans Museum, het Wallraf-Richartz-Museum, het Ludwig Museum en het Chocolade Museum. Op de Alter Markt ligt de bakermat van het zogeheten Kölsch. Dit bovengistende bier is de bekendste specialiteit van Keulen. Verder is Keulen de stad van ‘4711’, het wereldberoemde Keulse reukwater. Wil jij meer weten van deze fascinerende stad? Schrijf je dan in en doe mee!

Voorwaarden zijn te vinden op ReisbureauInfo.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

ANVR vindt dat CA harder moet optreden

Volgende bericht

Reisbureau diende als dekmantel mensensmokkel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."