Nieuws

Lamezia Terme nieuwe zomerbestemming Transavia

Transavia heeft zojuist bekend gemaakt dat het komend zomerseizoen Lamezia Terme gaat aanbieden. Het is voor de luchtvaartmaatschappij de elfde Italiaanse bestemming vanuit Nederland.

Lamezia Terme ligt in het hart van het Middellandse Zeegebied en wordt aangeraden als bestemming voor een korte trip of voor een langere vakantie aan de Italiaanse kust, gelegen tussen de kliffen van de Tyrreense kust en het avontuurlijke Sila-gebergte. In de omgeving valt veel te ontdekken – van prachtige baaien met parelwitte stranden tot Griekse en Romeinse tempels.

Met het nieuwe zomerschema zijn bij Transavia vanuit Nederland bijna 80 bestemmingen direct boekbaar en worden meer dan 100 routes aangeboden. Het zomerschema gaat in op 3 april 2018 en loopt tot en met 31 oktober 2018.  Naast Faro en Girona, worden de Griekse Eilanden zoals Kos, Zakynthos en Kreta vaak bediend.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Edo Dijkstra
    22 november 2017 at 20:48

    Niet vermeld word dat dit een bijna vol charter is van FTI..

Vorige bericht

Deal DTA en FTI: "Duits model retailvriendelijk"

Volgende bericht

Duitsland neemt tweede plaats in als wintersportbestemming

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.