Nieuws

Lancering ‘Star Alliance Academy – Travel Agents’

Star Alliance in Nederland lanceert de Star Alliance Academy – Travel Agents. In samenwerking met de NHTV, University of Applied Sciences in Breda, heeft Star Alliance Nederland een uit vier modules bestaande opleiding ontwikkeld speciaal voor reisagenten. In deze modules wordt college gegeven in de onderwerpen Aviation Industry, Business Travel Management, Airport Management en Airline Economics. Na het afronden van de opleiding, ontvangen de deelnemers een officieel door de NHTV geautoriseerd certificaat.

De Academy bestaat uit vier modules verspreid over vier dagen, waarin college wordt gegeven over een diverse vakgerichte onderwerpen die overigens niet specifiek zijn voor Star Alliance of voor haar leden maar algemeen gericht zijn op de luchtvaart. De colleges bestaan uit een mix van theorie en praktische oefeningen en worden gegeven door verschillende, elk op hun specifieke vakgebeid, bekwame docenten en lectoren van de NHTV. Wanneer tenminste drie van de vier modules met een positief resultaat worden afgesloten, ontvangen de deelnemers een officieel door NHTV geautoriseerd certificaat.

Star Alliance Academy Programma

Module 1: donderdag 12 mei 2011
Onderwerp: Aviation Industry
Locatie: Hotel Sassenheim te Sassenheim

Module 2: donderdag 16 juni 2011
Onderwerp: Business Travel Management
Locatie: Hotel Heeren van Noortwijck te Noordwijk aan Zee

Module 3: donderdag 22 september 2011
Onderwerp: Airport Management
Locatie: Hotel Heeren van Noortwijck te Noordwijk aan Zee

Module 4: donderdag 10 november 2011
Onderwerp: Airline Economics
Locatie: Hotel Heeren van Noortwijck te Noordwijk aan Zee

De uitreiking van het NHTV certificaat vindt plaats na afloop van de laatste module, op donderdag 10 november 2011.

Kosten voor de gehele opleiding, inclusief koffie/thee en lunch gedurende de sessies bedragen € 225 ex btw. Inschrijving is mogelijk tot 1 april a.s. door een e-mail te sturen aan: info@staralliance.nl.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ArkeFly vanaf 15 maart weer naar Egypte

Volgende bericht

Seminar sociale media

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.