Nieuws

Landal introduceert strandhuisjes in Julianadorp

Deel dit artikel

Landal Beach Resort Ooghduyne introduceert dit voorjaar 25 strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. De woningen -de grootste strandhuisjes in Nederland-  worden in april gebouwd aan de voet van de duinen. Omdat de strandhuisjes in een natuurgebied staan, is er gekozen voor gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. Door de grote ramen hebben gasten ook binnen een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden.

All weather faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en  buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie. Kortom, er zijn er veel mogelijkheden voor elke weersituatie.

Een met de natuur 
“Strandhuisjes zijn helemaal in en mateloos populair. Dit is echt helemaal Landal en we zijn er van overtuigd dat binnen enkele weken het hele seizoen is volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen en het geluid van de branding. Nergens ben je meer een met de natuur”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Alle reizen naar delen van Japan ontraden

Volgende bericht

Tv-commercial Eilat primeur voor Israëlisch Bureau voor Toerisme

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."