Nieuws

Las Vegas komt dit weekend naar Amsterdam

Ter ere van de nieuwe rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Las Vegas die volgende maand van start gaat brengt Las Vegas voor één weekend een unieke ervaring naar Amsterdam.

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei krijgt iedereen die naar het Tobacco Theater (Nes 75-87 te Amsterdam) komt de kans om via een reeks Instagrammable ruimtes met interactieve kunstinstallaties naar Las Vegas te ‘reizen’. De Las Vegas-showgirls ontbreken natuurlijk ook niet én je maakt ook nog eens kans om een reis naar Las Vegas te winnen met overnachtingen in het luxe Palms Casino Resort. De deuren zijn zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.00 uur met een happy hour van 16.00 tot 18.00 uur. De eerste 100 gasten die tijdens de happy hour arriveren ontvangen een gratis signature Las Vegas-cocktail.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro 20 van 17 mei 2019 online!

Volgende bericht

Delta Air Lines start vandaag met Schiphol - Tampa

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."