Nieuws

Las Vegas style Party in de Crown Business Studios Aalsmeer

Las Vegas style Party in de Crown Business Studios Aalsmeer
Entertainment, prominenten uit de reiswereld en een heerlijk buffet zijn onderdeel van de avond

Op dinsdag 26 juni zal voor een select gezelschap een Las Vegas style Party gegeven worden door De Las Vegas Convention en Visitors Authority en ArkeFly van 18.30 tot 23.00 uur in het Crown Business Studios Aalsmeer naar aanleiding van de eerste vlucht van ArkeFly van Schiphol op de entertainment hoofdstad. Entertainment, prominenten uit de reiswereld en een heerlijk buffet zijn onderdeel van de avond. Er is beperkt plaats en de inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst bevestigd worden.

Schrijf je hier in!

Er kunnen maximaal twee personen per reisbureau inschrijven. Heb je vragen? Bel (020 6541565 of) of mail naar lasvegas.ams@aviareps.com.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #10: Kroatië & Oostenrijk

Volgende bericht

Grote zorgen over kennis reisvaccinaties

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.