Nieuws

Last minute duiken met Air Malta

Air Malta heeft voor februari en maart een aantrekkelijk aanbod voor duikliefhebbers die kennis willen maken met de onderwaterwereld van Malta. De klant hoeft in genoemde maanden niet extra te betalen voor het meenemen van zijn of haar duikuitrusting. Air Malta vliegt dagelijks vanaf Amsterdam en Brussel naar Luqa Airport op Malta en weer terug. De prijzen zijn aantrekkelijk en de vlucht duurt vanaf beide bestemmingen slechts drie uur. Met deze actie biedt de airline onderwaterliefhebbers een extra aantrekkelijke kans voor een last minute duikvakantie. Meer info over de airline vind je op www.airmalta.com

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Vakantie goed voor relatie

Volgende bericht

Reisburo Actueel #24

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.