CoronavirusNieuws

LATAM vraagt faillissementsbescherming aan in VS

Na Avianca heeft nu ook LATAM, de grootste luchtvaartmaatschappij van Latijns-Amerika, in de Verenigde Staten faillissementsbescherming aangevraagd. Onder de zogeheten Chapter 11-status kan de onderneming haar schuldenlast herstructureren. Dat meldt de ANVR op haar website.

De Chapter 11-status is aangevraagd door de LATAM Airlines Group voor de filialen in Chili, Peru, Colombia, Ecuador en de VS. Op haar website geeft Latam aan: “We will continue to honor current and future tickets, frequent flyer points (or miles), vouchers, and gift cards held by our customers, just as we did prior to our reorganization”.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM breidt in juli het routenetwerk verder uit

Volgende bericht

Turkse Minister van Buitenlandse Zaken: 'Turkije is er klaar voor en veilig om te bezoeken'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.