Nieuws

Leading Ladies Transavia gaan award uitreiken

Leading Ladies, een project van Transavia, gaat een stap verder door een award uit te reiken op 8 maart, Internationale Vrouwendag, aan een leading lady. Dat maakten Karin Kuhlman en Britt Keunen (communicatiespecialisten bij Transavia) bekend op de Vakantiebeurs Vakdag.

De luchtvaartmaatschappij heeft dit initiatief ontwikkeld, omdat het Nederlandse bedrijfsleven het maar niet lukt om voldoende vrouwen aan de top te krijgen. Vijf jaar na de invoering van het wettelijke streefcijfer van 30% is nog maar slechts 9% vrouw. Dat moet anders, dacht Transavia. Reden genoeg voor de luchtvaartmaatschappij om het thema ‘Leading Ladies’ te introduceren. Internationaal scoort Nederland slecht en staat samen met Pakistan op de laatste plaats. Het bedrijfsleven moet ervoor zorgen dat talenten kunnen doorgroeien naar subtopposities. Hoe kun je werk en privé zo combineren dat je carrière kunt maken? Leading Ladies heeft hier aandacht voor, in de vorm van voorlichting aan vrouwelijke collega’s.

Je leest binnenkort meer over de Leading Ladies in TravelPro.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meer bezoekers Vakdag – 50e Vakantiebeurs in 2020 wordt extra bijzonder

Volgende bericht

Lees TravelPro 02 van 11 januari 2019 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."