Nieuws

Leer van de besten

Van wie kun je veel leren en inspiratie opdoen? Het antwoord is simpel; van experts en specialisten! Wij laten ze voor je aan het woord in de TravEcademy SPECIAL gamecourses, die boordevol (verkoop)tips, trends en leuke weetjes staan. Laat je informeren door de besten uit de branche, vooral nu we ons weer voorbereiden op reizen in de toekomst!

Hoe krijg je een jonger publiek aan boord van riviercruises, wat is de betekenis van luxe tijdens een vakantie, wat is hot in Japan en welke stedentrips zijn populair? Laat je informeren en inspireren door reisprofessionals, van de Jong Intra Vakanties tot Travel Impressions, Feenstra Rijn Lijn, Silverjet Vakanties en diverse ZRA’s.

Enkele suggesties:

   

Bekijk hier nog meer TravEcademy SPECIALS

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Financieel onvermogen LEVEL Europe

Volgende bericht

Dijkstra (VVD): "De héle reissector verdient wat ons betreft steun"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."