2020CoronavirusLees TravelPro onlineNieuws

Lees nu TravelPro 14 van 3 april 2020 online!

Je leest nu het digitale TravelPro magazine die tijdens deze coronacrisis het papieren magazine tijdelijk vervangt. Hierdoor kunnen wij nóg actueler zijn en de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche bieden, vers van de digitale pers. Voordeel aan dit magazine is dat alle linkjes aanklikbaar zijn!

In dit nummer: Wat gebeurde er allemaal vanaf vrijdag de 13? En ook: Wie zei de afgelopen weken wat?, uitleg over de verschillende corona-vouchers, hoe blijf je in contact met jouw klant en een goed gesprek met… Frank Oostdam. Deze laatste is een video-interview die ook te beluisteren is via de TravelPro Podcast. In deze podcast word je bijgepraat over alle ontwikkelingen in de branche. Luister ’m nu – altijd en overal –  in Spotify.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR beantwoordt vragen over agentuurvoorwaarden

Volgende bericht

#StayStrongTravel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."