2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #12 van 23 maart online!

Vandaag valt er weer een nieuwe TravelPro op de mat, maar hier kan je ‘m alvast online lezen! Want jij wil toch ook niets missen? In dit nummer lees je alles over de nieuwe baas van Schiphol, Dick Benschop. Vertellen Gerda Klooster en Erich Wünker over hun Klooster Reizen, dat ze al ruim 25 jaar runnen: “Er gaat niets boven Groninger nuchterheid”. Spreken we met de manager van CLIA Nederland, België en Frankrijk: Moet deze Fransman het cruisen in Nederland naar een hoger plan tillen? Maar ook, in deze editie vind je een update over Sint Maarten, alles over het Planet Earth II in Concert bij Holland America Line en vroegen we ons af wie KLM volgt in het stoppen van sigaretten aan boord… en natuurlijk is er nog veel meer…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe Marvel liveshow in Disneyland Paris

Volgende bericht

Alweer een jaar bij EurAm!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."