2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #14 van 6 april online!

In het nieuwste nummer van TravelPro is het feest. Zo viert Henri de Groot (eigenaar VakantieXperts de Groot) sinds 1 april jl. het 60-jarige bestaan van zijn bedrijf, viert VakantieXperts Mundisol in Etten-Leur vol trots haar zilveren jubileum en organiseerde Seabourn haar 30e verjaardagsfeest op kasteel Amerongen. Verder lees je dat Tenzing Travel vanaf vandaag start met een spaarsysteem: Tenzing Miles en wat je hier mee kunt. Nemen we je mee eilandhoppen over de Griekse eilanden en zorgen we voor een glimlach op je gezicht als we je alles vertellen over Thailand.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VakantieXperts Mundisol viert zilveren jubileum

Volgende bericht

Griekenland blijft groeien in boekingen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.