2018Lees TravelPro online

Lees TravelPro 16 van 20 april 2018 online!

Frans Schoon zit inmiddels ruim zestien jaar bij Novasol, waar hij ooit met twee man startte. Binnenkort krijgt zijn bedrijf een nieuwe moedermaatschappij, nu Wyndham Worldwide Corporation haar Europese tak heeft verkocht aan het in Los Angeles gevestigde Platinum Equity. TravelPro sprak Schoon over zijn jeugd, carrière en de branche. En er is meer, in dit nummer vertelt de nieuwe eigenaar van Captain Cruise over zijn passie, nemen we je mee naar Mauritius en waren we op de Airline Express van 2018, vierden we het 10-jarige jubileum van Face2Face Travel en vertelt Thomas Cook over hun vernieuwde duurzaamheidsbeleid….

 

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Holland America Line viert haar 145-jarig jubileum

Volgende bericht

Trollenleger

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."