2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #18 van 4 mei 2018 online!

Daar is-ie dan, het eerste nummer van mei van dit jaar. In deze editie vragen we ons af of studiereizen nog rendabel zijn? Het studiereislandschap is de afgelopen jaren namelijk flink veranderd. TravelPro vroeg meerdere partijen hoe zij tegen het fenomeen aankijken. Daarnaast gaan we op onderzoek naar Dark Tourism, wat is dat eigenlijk? En doe jij het ook? In dit nummer vertellen Marieke Jansen en Sanne Broug over ‘hun’ Teldar Travel. In dit nummer lees je ook meer over de megaklapper commissiebox A van TUI, duiken we in de culinaire wereld van Curaçao, gaan we met een beperkt budget naar de Indische Oceaan en drinken we wijn in Frankrijk! Joie de vivre! Snel de nieuwste TravelPro lezen!

 

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

(Video) Eerste vaart Norwegian Bliss

Volgende bericht

Vulkaanuitbarsting op Hawaï: duizenden mensen geëvacueerd

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."