2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #4 van 26 januari online

Jochem Wijnands, reiziger en fotograaf pur sang, boekte successen met het iPad magazine TRVL, verkocht Prss aan Apple, waarvoor hij ruim een jaar in Silicon Valley werkte. TravelPro sprak hem op zijn kantoor aan de Herengracht (Amsterdam) over zijn jeugd, carrière, liefde voor het reizen en fotografie, maar ook over zijn idee; ‘iedereen reisagent’, waarvoor hij TRVL heeft omgetoverd tot peer-to-peer boekings-/reisplatform. En er is meer, zo spraken we Miriam Bor (ZRA bij Personal Touch Travel) over haar twee passies, blikken we terug op de Vakantiebeurs en spreken we de directeur van het verkeersbureau van Macedonië en er is natuurlijk nog veel meer…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Als ik EurAm zeg, wat zeg jij dan?

Volgende bericht

Nieuwe Country Director Benelux voor Walt Disney Parks and Resorts

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."