2020Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 20 van 15 mei online!

Dit is de digitale uitgave van TravelPro, die tijdens deze coronacrisis het papieren magazine tijdelijk vervangt. Hierdoor kunnen wij nóg actueler zijn en de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche bieden, vers van de digitale pers. Voordeel aan dit magazine is dat alle linkjes aanklikbaar zijn!

In dit nummer:
Transavia reageert op kritiek, Reisbranche over de uitspraken van de EU, Verkeersbureaus over de gang van zaken, het ‘witte goud’ van Reisbureau Buitenlandsche Zaken, de tropische verrassingen van Reisbureau Schiebroek, de coronavrije vakanties van Corendon, terugblik op afgelopen week, de bloemetjes van de Jong Intra Vakanties en Laura Vlaanderen van dé VakantieDiscounter over duidelijke en eerlijke communicatie en meer…

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

SGR kan nog geen zorgvuldig besluit nemen over verlenging voucher na 1 juni

Volgende bericht

Sunweb Group: kosteloos zonvakantie omboeken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."