Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 22 van 29 mei 2020 online!

Dit is de digitale uitgave van TravelPro, die tijdens deze coronacrisis het papieren magazine tijdelijk vervangt. Hierdoor kunnen wij nóg actueler zijn en de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche bieden, vers van de digitale pers. Voordeel aan dit magazine is dat alle linkjes aanklikbaar zijn!

In dit nummer:
Verlenging SGR-voucher, reisadvies, de brief van Floortje Dessing aan de branche, de Scheetjes op Bonaire, ANVR-webinar, Griekenland, riviercruiserederijen die de Europese wateren weer opgaan, shirtjesactie van ZRA’s, TUI, Interhome en meer…

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Creatief tijdens crisis: Daniëlle Werner (ZRA bij Face2Face Travel) verkoopt kaarten

Volgende bericht

R.I.P. Reisbranche afbeeldingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."