2020Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 24 van 12 juni 2020 online

Dit is de digitale uitgave van TravelPro, die tijdens deze coronacrisis het papieren magazine tijdelijk vervangt. Hierdoor kunnen wij nóg actueler zijn en de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche bieden, vers van de digitale pers. Voordeel aan dit magazine is dat alle linkjes aanklikbaar zijn!

In dit nummer:
De botte bijl in D-rt? – Transavia, die partners in hun hemd laten staan – ZSO’s vertellen of hun ZRA’s persoonlijk verantwoordelijk zijn – Theo en Jolanda (uit Ik Vertrek) uit Gambia – Hoelang moet de branche nog wachten op staatssteun? – TravelPro ging proefslapen bij Corendon’s Costa Holanda en meer…

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Topman D-rt Groep: “Voor iedereen in de reisbranche zijn het spannende tijden”

Volgende bericht

ANVR: luchtvaartnota zet Nederlandse reiziger in de kou

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."