2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #32 van 11 augustus online

Haar studie toerisme was een spontane keuze, maar spijt heeft Carla van der Giesen (Vice President en General Manager bij Travel Impressions International) niet gehad. Na haar afstuderen begon ze bij American Express en sinds 2016 is Carla Vice President/General manager voor Travel Impressions International. “Ik heb nooit een uitgedokterde carrièreplanning gehad, ik doe wat ik leuk vind om te doen.” Je leest er alles over Carla en Travel Impressions in het nieuwste nummer van TravelPro. En wist je al dat Ouderen Vakanties van Het Buitenhof in het gat is gesprongen dat de Zonnebloem heeft achtergelaten? En heb je al gehoord van het nieuwe reislabel dat de romantiek weer terugbrengt binnen een relatie? In dit nummer nemen we je ook ‘mee’ naar Scandinavië, Curaçao en Bonaire. En er is meer…

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TUI lanceert de 'dakterras borrel bij een local'

Volgende bericht

Voorkom een klacht achteraf

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."