NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #36

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

In deze editie lees je alles over Steve Byrne (General Manager Travel Counsellors), geven we een update over de ontwikkelingen binnen luchtvaartmaatschappijen in de Airline Special, lees je waarom Zuidwest Engeland een aan te raden bestemming is en waarom Afrika meer is dan alleen de Big Five. En nog veel meer…

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corendon wint Thuiswinkel Award Publieksprijs XL 2016

Volgende bericht

Parcompare strooit met prijzen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."