NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #43

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

Lange tijd leek de reisbranche niet weggelegd voor Juan Vázquez, totdat hij zijn plek vond in Borne. TravelPro sprak Vazquez (directeur VakantieXperts Borne) over zijn roots, carrière, ideeën en plannen. Maar dat is niet het enige, in deze editie zie je een videoverslag van de presentatie van de nieuwe A350-900 van Singapore Airlines. Lees je alles over Maleisië en is er weer een nieuwe Cruise Class special.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VLM Airlines vraagt uitstel van betaling aan

Volgende bericht

KLM: nú dagelijks naar Valencia

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.