NieuwsWebmagazines

Lees TravelPro Webmagazine #50

Elke week is TravelPro Webmagazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

In dit nummer lees je alles over de Brexit en de invloed dat het heeft op de Nederlandse reisbranche, lees je alles over Zuid-Amerika en waarom een treinreis interessant is voor elke doelgroep, laten we zien hoe het is om een Singapore Girl te zijn en was TravelPro op de supriseparty van Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties)… en meer!

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisbranche ‘waarschuwt’: boek snel

Volgende bericht

Brussels Airlines zet friet op de kaart

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."