NieuwsWebmagazines

Lees: TravelPro webmagazine #6

TravelPro lanceerde onlangs haar eerste webmagazine – die elke vrijdag gratis in jouw mailbox verschijnt. Lees nu TravelPro webmagazine #6

Elke vrijdagmiddag is het magazine online beschikbaar en verschijnt het automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

De sleutelingrediënten van dit webmagazine? Mobiel, hip, leuk, interactief, social en bovenal: user friendly.

Plaatsen we de PDF van de reguliere editie dan helemaal niet meer online? Zeker wel, omdat dit archief dusdanig gewaardeerd wordt, zullen we dit blijven doen.

Gratis! Zoals bekend zijn wij bij TravelPro groot voorstander van gratis content. In print, maar nog meer als het gaat om digitale content. Onze content is voor iedereen online beschikbaar, altijd en overal. Gratis en voor niks, zoals het volgens ons hoort.

Surf snel naar: TravelPro webmagazine #6!

© 2015 – 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Xiamen Airlines organiseert verrassende famtrip

Volgende bericht

Kerstshoppen met de Jong Intra Vakanties, Buro Scanbrit & Stena Line

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.