Blogs

Leuk

Het is dinsdagavond en er moet nog een voorwoord geschrevenworden, natuurlijk weer veel te laat en net op dat moment zit mijn talent in mijn andere pak.

Kortom, dan maar improviseren, er staat namelijk genoeg interessants in deze uitgave, dus kan ik wel een keertje iets luchtigs doen.

Het is eigenlijk niet leuk dat ik nu nog achter mijn computer zit bedenk ik mij, maar is het überhaupt nog wel zo leuk om in de reiswereld te werken? Ook wij doen net als jullie meer met minder mensen, de tijd vraagt erom, niet zeuren maar poetsen.

Het afslanken van bedrijven is een logisch gevolg van het negatieve nieuws dat ons overspoelt. Eigenlijk is iedereen een beetje in paniek en het Kunduz-akkoord doet er nog een flinke schep bovenop. Deze paniek is totaal niet op zijn plaats. Als wij er in de komende twee jaar 5% op achteruit gaan met zijn allen zijn wij weer even rijk als in 2008. En dat was een heel leuk jaar, dus waar gaat het over!

En wat zou ik dan willen gaan doen? Gaan werken bij PWC als bedrijfsadviseur? Eindelijk dat boek gaan schrijven waar ik al tien jaar over praat, maar wat nog steeds niet verder komt dan de inhoudsopgave?

Ik weet het, ik ben eruit.

Ik word bondscoach!

Tom van Apeldoorn
t.van.apeldoorn@reisburoactueel.nl

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

AIDA doopt nieuwste aanwinst

Volgende bericht

Inschrijvingen spectaculaire mega-famtrip Indonesië geopend

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.