Nieuws

LEVEL kondigt zomerschema 2020 aan

LEVEL start deze zomer met in totaal zeven routes vanaf Amsterdam. De meest frequente routes zijn naar de Italiaanse hoofdstad Rome met 13 vluchten per week en naar Londen-Luton met 14 vluchten per week.

Wenen, Barcelona en Milaan blijven ook populaire bestemmingen waar LEVEL één keer per dag op zal vliegen vanaf Amsterdam. LEVEL biedt niet alleen een goede prijs kwaliteitverhouding maar ook perfecte service met Oostenrijkse charme. Daarnaast zorgt LEVEL voor veel comfort. Alle stoelen aan boord zijn voorzien van een USB-ingang, je mag kosteloos 10kg handbagage meenemen aan boord en voor de allerkleinste reizigers onder ons zijn er cadeautjes in het vliegtuig zoals kleurboeken, waardoor de tijd voor ze voorbij zal vliegen. Passagiers profiteren ook van een perfecte verbinding via Barcelona naar 70 overige bestemmingen van zustermaatschappij Vueling.

Frank Glander, Managing Director, LEVEL Europe GmbH: “Wij zijn enthousiast om ons nieuwe zomerschema dit jaar te presenteren op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met onze huidige routes vliegen we deze zomer naar populaire strandbestemmingen en steden zoals Rome, Barcelona en Londen-Luton maar ook Fuerteventura. We spelen in op de blijvende vraag van Nederlandse reizigers naar zonvakanties en stedentrips voor aantrekkelijke prijzen en met de beste kwaliteit en service.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Opvallende reistrends voor 2020 volgens Sunweb

Volgende bericht

Foto’s – “Vakantiebeurs Vakdag was een waanzinnige aftrap van het jaar”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."