Nieuws

Lidl Duitsland gaat zelf kamers inkopen

Deel dit artikel

Lidl Duitsland gaat zelf kamers inkopen

De Duitse supermarktketen Lidl, die in augustus jl. in samenwerking met onder andere Stip Reizen en Sundio binnen- en buitenlandse reizen op de Nederlandse markt is gaan aanbieden via de website Lidl-reizen.nl en via folders in de winkels, heeft aangegeven zelf hotelkamers en scheepshutten op cruiseschepen in te gaan kopen. Dat meldt het Duitse magazine Focus. Lidl Nederland heeft TravelPro laten weten nog niet te weten of deze plannen ook van toepassing zijn op Nederland.

De supermarktketen denkt er ook aan om in de toekomst zelf vliegtuigstoelen te gaan inkopen. Bij onze oosterburen verkoopt Lidl in samenwerking met onder andere TUI en Thomas Cook al sinds 2006 reizen. Door zelf in te gaan kopen, gaat het in feite de concurrentie aan met deze partners. De nieuwe Lidl-catalogus voor Duitsland wordt in november uitgebracht.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Laatste plaats voor studiereis VS!

Volgende bericht

Maandag extra productavond Thomas Cook België

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.