Nieuws

Lieke Luxembourg aan de slag bij Untamed Travelling

Deel dit artikel

Untamed Travelling is verheugd Lieke Luxembourg te mogen verwelkomen in haar organisatie. Na een jarenlange carrière bij Travel Counsellors en een kort avontuur bij het Israëlisch Bureau voor Toerisme versterkt Lieke het groeiende team van de maatwerkspecialist.

Met ingang van 16 mei zal zij in haar nieuwe functie van Accountmanager de marketingafdeling compleet maken en is zij het nieuwe aanspreekpunt voor de retail. Lieke licht toe: “Ik ken Untamed Travelling natuurlijk al een hele tijd en ben al jaren fan. Deze combinatierol van marketing en contactpersoon naar de branche toe past denk ik perfect bij mij. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan!”

Niet alleen onderhoudt zij de contacten met reisagenten en breidt samenwerkingen internationaal uit, ook is Lieke (mede) verantwoordelijk voor studiereizen, beurzen, evenementen en productpresentaties.

“Met Lieke’s rijke marketingervaring en uitgebreide netwerk in zowel de Nederlandse- als Belgische reiswereld is zij de perfecte persoon om Untamed Travelling B2B te vertegenwoordigen”, aldus  Joyce Janssen (Operational Manager). “Wij verwelkomen haar met open armen.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reizen na de pandemie: tijd voor imagoverbetering?

Volgende bericht

Dries Roelvink: "De gele zwembroek laat ik thuis”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."