Nieuws

Liesbeth wint Sunair City Cruiser

Tijdens de speciale Wenen Kookavond die Sunair vorige week woensdagavond voor reisagenten in de Kookfabriek in Amsterdam organiseerde, werd ook een Sunair City Cruiser verloot. De hippe en trendy bike werd in de wacht gesleept door Liesbeth van VakantieXperts Gerth uit Hilversum. ‘Dit komt goed uit’, reageerde Liesbeth enthousiast. ‘Mijn fiets is onlangs gestolen, dus ik ben hier hartstikke blij mee!’.Op de foto krijgt Liesbeth de fiets overhandigd door de Sunair salesdames Marly Martens en Linda Andeweg (rechts op de foto). Tijdens de kookavond werden reisagenten van harte uitgenodigd om alle geheimen van de Weense keuken te ontdekken. Andeweg: ‘De avond was een groot succes. Bijna honderd reisagenten waren naar Amsterdam gekomen om samen met collega’s een typisch Weens menu te bereiden, waarbij zij werden geassisteerd door topchef Siegfried Kröpfl. Uiteindelijk bepaalde hij aan het eind van de avond ook wie tijdens het koken zijn/haar beste beentje had voorgezet. Liesbeth is daarbij als absolute winnares uit de bus gekomen en sleepte hiermee onze City Cruiser in de wacht. Binnenkort ga ik de bike bij haar afleveren’.

Een verslag (met foto’s) van deze kookavond is te lezen in TravelPro van 7 oktober aanstaande.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

'Tour de Franchise’ van Thomas Cook van start

Volgende bericht

Consument centraal in campagne Zuid-Afrika

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.