BlogsNieuwsTom van Apeldoorn

Lieve Carola

Deel dit artikel

Hoe moet het nu verder met ons? Ik een reisbureau-eigenaar en jij de grote baas bij Thomas Cook Nederland. Wij hebben een lange relatie samen, maar het lijkt of die bijna ten einde is.

Afgelopen dinsdag hebben wij elkaar gesproken en ik blijf achter met zeer gemengde gevoelens. Met het merk Neckermann gaat het al heel lang goed, wij hadden naar ik dacht een toprelatie. Nu wil je Neckermann alleen voor jezelf, zo van de ene op de andere dag.Wat is er misgegaan? Heb ik niet genoeg mijn best gedaan?

Waarom heb je er niet eerder over gepraat? Dan hadden wij samen een oplossing kunnen bedenken. Jouw keuze vind ik vreemd, denk je dat onze klanten niet op internet kijken? Zij weten wat er te koop is.

Op het eerste gezicht lijkt het dat ik veel duurder ben. Ja natuurlijk, de koffers en transfers zitten in het pakket, maar als ze met zijn vieren gaan en maar twee koffers mee willen nemen (dat gebeurt regelmatig) ben ik daadwerkelijk te duur en na het eerste vergelijk online komen ze echt geen uitleg vragen in mijn winkel.

Het level playing field is weg. Hoe moet het nu verder met onze relatie? Is dit het begin van het einde? Of gaan wij nog proberen er samen uit te komen? Een ontroostbare reisagent.

Tom van Apeldoorn
tom@travelpro.nl

Ps. Deze brief zou zomaar echt geschreven kunnen zijn.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 21 september 2017 at 14:31

    Spijker op zijn kop!

Vorige bericht

Hugo Schipper naar Jambo Safari Club en Bolsjoj reizen

Volgende bericht

Lees TravelPro Webmagazine #18

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.