Nieuws

Lions Dive & Beach Resort op Curaçao klaar voor de toekomst

Lions Dive & Beach Resort op Curaçao heeft haar grootschalige renovatie onlangs afgerond. De hotelkamers, appartementen, een-slaapkamersuites en penthouse zijn opgefrist en ook het 50-meter zwembad is klaar voor de toekomst.

Eind 2015 werden gasten al verrast met de vernieuwde hotelkamers, die waren opgefrist en de koloniale look van het meubilair maakte ruimte voor een modernere en lichte tint. De gordijnen werden vernieuwd en lopen nu qua kleur over naar de natuurlijke kleuren buiten van de groene omgeving en de blauwe zee. Diezelfde stijl is nu ook doorgevoerd in de appartementen en een-slaapkamersuites. Daarnaast is het Lions Penthouse gedeeltelijk onder handen genomen door er een luxueuze sofabank in te plaatsen en de masterbedroom te renoveren in de nieuwe stijl van het Lions Dive & Beach Resort. “Het is een stuk lichter, moderner en frisser geworden. We blijven continu vernieuwen, het is nooit af. We blijven het product verbeteren naar de wensen en behoeftes van de klant”, zegt Katja Vogels (Lions Dive & Beach Resort Curaçao).

Apart ligbad
De faciliteiten in de verschillende kamers zijn voor een groot deel hetzelfde gebleven, zo hebben de appartementen en de een-slaapkamersuites een volledig ingerichte keuken met onder meer vaatwasser en magnetron. Bovendien hebben deze units een badkamer met apart ligbad en ruime inloop douche. Daarnaast staan er in de appartementen nieuwe luxe slaapbanken, die garant staan voor een goede nachtrust, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik zijn. Om het helemaal af te maken, zijn er heerlijke ligbedjes op de balkons geplaatst. En voor de totale beleving is er veel nadruk gelegd op de sfeerverlichting.

Zwembad
Niet alleen de kamers zijn gerenoveerd, ook het 50 meter zwembad is opgeknapt. De reactie van de eerste gast die gebruik heeft gemaakt van het nieuwe zwembad is dat het geweldig is om er met zonsondergang baantjes te trekken.

Pictures by © Berber van Beek

Neem een virtueel kijkje via deze link.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eindhoven Airport breidt directie uit

Volgende bericht

Disneyland Paris: Marvel naar Disney’s Hotel New York

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."