Nieuws

Lions Dive: Official Start & Finish hotel KLM Curaçao Marathon

Op zondag 26 november vindt alweer de vierde editie plaats van de KLM Curaçao Marathon in Willemstad, een hardloopevenement voor jong en oud. Het Lions Dive & Beach Resort mag zich ook voor deze editie het ‘Official Start & Finish’ hotel noemen.

Het belooft opnieuw een heus spektakel te worden dat jaarlijks deelnemers uit de hele wereld trekt. Nieuw dit jaar is dat frequent flyers van KLM hun gespaarde miles kunnen inzetten voor het gratis inschrijven op de verschillende afstanden. Het parcours voert onder meer over de bekende Koningin Emma-pontjesbrug, de 56,4 meter hoge Julianabrug en de prachtige zoutpannen van Jan Thiel. Er zijn afstanden voor jong en oud: van de Cavalier (5 kilometer) en de Intertrust (10 kilometer), die ook gewandeld mogen worden, Royal Netherlands Navy Trail (10,5 kilometer) tot de Amstel Bright Half Marathon en natuurlijk de KLM Full Marathon.

Official Start & Finish
November lijkt nog ver weg, maar Lions Dive & Beach Resort is alweer begonnen met de voorbereidingen van dit evenement. Alle faciliteiten die de hardlopers nodig hebben, zijn te vinden in het ‘Official Start & Finish’ hotel. Het hotel staat voorafgaand, tijdens, maar ook na het hardloopevent in het teken van de hardloper en zijn sportprestatie. Een paar voorbeelden: in de week voor aanvang van de marathon kunnen de lopers aanhaken bij een opwarmrondje dat vanuit het hotel wordt gehouden, er ligt voor elke loper een sportief welkomstcadeau klaar en het ontbijt is afgestemd op de sportprestatie die wordt geleverd. Maar de meest ideale bijkomstigheid is dat zowel de start als de finish bij Lions Dive naast de deur is. Dus, bewaar die te lopen afstand voor de marathon en niet om eerst naar de start te komen.

Pictures by © Berber van Beek  

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisburo Apollo neemt Langedijker Reisbureau over

Volgende bericht

Het is weer tijd voor de TravelPro Dinner Workshops!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."