Nieuws

Live – Explosies en geweerschoten in het Dusit Nairobi (Kenia)

In het Dusit in de Keniaanse hoofdstad Nairobi hebben explosies plaatsgevonden en is geschoten. Lokale media laten weten dat er nog geen bevestiging is van een terroristische aanslag.

Het Dusit is een hotel van een grote Thaise keten in het noorden van het centrum van Nairobi. De Nederlandse ambassade bevindt zich 1 kilometer verderop. Televisiebeelden van Keniaanse zenders laten chaos zien van vluchtende mensen, rook dat uit het gebouw komt en een brandende auto. Een getuige heeft aan een persbureau laten weten dat ze werden aangevallen. Andere ooggetuigen spreken van gewapende terroristen.

Buitenlandse Zaken maakt ook melding van schoten en explosies in hotel bij centrum Nairobi. De ambassade staat in contact met de lokale autoriteiten en zoekt uit of er Nederlanders betrokken zijn. “Ben je in Nairobi en heb je hulp nodig? Buitenlandse Zaken is 24/7 bereikbaar op +31 247 247 247.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corendon opent eigen bioscoop

Volgende bericht

Nieuw schip voor Regent Seven Seas Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.