Live2Travel BV is een kleine zelfstandige reisorganisatie gevestigd in Almere sinds 01 januari 2010. Zij zijn gespecialiseerd in de bestemming Afrika, naast deze hoofdbestemming verkopen wij ook reizen naar Italië, Frankrijk en Spanje voor ons product ‘Beleefvakanties’. Heb jij goede kennis van Afrika en wil je werken in een informele sfeer, met als doelstelling tevreden klanten? Dan zoekt Live2Travel jou.

full-time reserveringsmedewerker, M/V

De functie
Als onderdeel van een klein team ben je verantwoordelijk voor het complete boekingsproces: het uitwerken van offertes, het aan- nemen van reserveringen, het onderhouden van het contact met onze agenten in het buitenland en het versturen van de reisdocu- menten.

Het profiel
Je hebt minimaal een MBO/MTRO-opleiding en enkele jaren werk- ervaring in de reiswereld. De voorkeur gaat uit naar iemand die werkzaam is geweest bij een touroperator en/of reisorganisatie. Je bent flexibel en vindt het prima om zelfstandig te werken, je commerciële eigenschappen worden ingezet voor het afhandelen van de B2C en B2B klanten, je goede contactuele eigenschappen en stressbestendigheid zijn noodzakelijk! Tevens beschik je over een goede kennis van het gebruik van de belangrijkste Apple software e/o Word, Excel, Outlook en het Internet. Je woont in Almere of directe omgeving. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een vereiste!

Live2Travel biedt een prima salaris in overeenstemming met ervaring en leeftijd. Op de website www.live2travel.nl vind je meer informatie over de producten.

Schriftelijke sollicitaties voorzien van c.v. kan je richten voor 22 maart 2010 aan :
Live2Travel BV
t.a.v. dhr. P. Panagopoulos
Xenonstraat 167
1362 GH Almere
of per e-mail naar takis@live2travel.nl