Nieuws

LMX-oprichter start nieuw touroperatormerk

Deel dit artikel

Markus Hartwig (Oprichter LMX) start een nieuw touroperatormerk voor bouwsteenreizen: LMX Individueel. Met dit nieuwe merk kunnen reisbureaus per direct rondreizen, combinatiereizen, stopover reizen en bouwstenen als hotels, excursies, transfers en huurauto’s met de innovatieve nieuwe boekingstechnologie zelf samenstellen en boeken.

Daarvoor staat een aanbod aan bouwstenen in meer dan 5.000 bestemmingen wereldwijd ter beschikking. On top zijn nu ook alle belangrijke low cost airlines boekbaar en als verdere aanvulling zijn de Duitse en Europese Flixbus verbindingen toegevoegd. Deze kunnen los worden geboekt of met het LMX-TripDesigner systeem worden gecombineerd en als pakketreis met een boekingsnummer worden verkocht. Het risico en de aansprakelijkheid is daarbij voor LMX Individuell. De nieuwe boekingstechnologie kunnen reisbureaus kennen van het LMX’ ver weg merk SunTrips, die hiermee in de zomer van 2017 van start ging.

Hartwig: “Naast een veelvoud van bouwsteendiensten heeft LMX Individuell ook talrijke rondreizen in het programma opgenomen. De rondreizen zijn met alle andere reisbouwstenen, bijvoorbeeld een paar stranddagen als verlening voor of na de rondreis, flexibel en individueel te combineren. Juist met het oog op de nieuwe pakketreizen richtlijn is ons nieuwe aanbod een geweldige en eenvoudige mogelijkheid voor reisbureaus zo flexibel als nooit tevoren op de wensen van de klanten in te gaan en tegelijkertijd een door een touroperator gedekte pakketreis aan te bieden. Door het advies en boeking in slechts een stap kunnen reisbureaus niet alleen profiteren van een reusachtig productaanbod, maar ook van de nieuwste, moderne technologie die een enorme tijdsbesparing met zich meebrengt ten opzichte van het met de hand samenstellen van reizen.”

LMX individueel garandeert alle reisbureaus, onafhankelijk van de partnerstaffel, een basiscommissie van 10% en geeft nu bij de start van dit nieuwe merk een extra commissie van 2%, die tot aan boekdatum 31 oktober 2018 geldig is. De volle commissie wordt ook op boekingen van een enkele bouwsteen gegarandeerd, zoals bijvoorbeeld hotel only, alleen een transfer en excursies.

 

 

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Win bij Holiday Extras: gratis loungebezoek

Volgende bericht

American Airlines, Transavia en KLM winnen Schiphol Aviation Awards

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."