Nieuws

LMX Sales Directeur wil meer contact met reisbureaus

De touroperator uit Leipzig, LMX met haar merken LMX Individuell en SunTrips, wil graag nauwer contact met de reisbureaus. “In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen reisbureaus en touroperators vaak zwaar op de proef gesteld en ontstaat steeds meer de indruk dat de kloof tussen beide partijen steeds groter wordt. Precies om die redenen wil ik nog nauwer in contact staan met de reisbureaus”, aldus Mario Krugs (LMX Sales Directeur).

“De collega’s in de reisbureaus moeten de mogelijkheid hebben ongecompliceerd met mij in contact te treden, om hun zorgen, vragen en wensen te uiten en aan ons kwijt te kunnen. Als een telefoongesprek gewenst is, dan bel ik die collega gewoon even.” LMX heeft hiervoor een eigen mailadres ingesteld, die door de LMX-CCO persoonlijk wordt beantwoord. Omdat Mario geen Nederlands spreekt, kun je je opmerkingen kwijt in het Engels of Duits naar: fragMario@lmx.de

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meld je aan voor de Thomas Cook webinar: Hotels & Resorts

Volgende bericht

Succesvolle Sunair expeditie met Personal Touch Travel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.