CoronavirusNieuws

LMX schort haar reizen op tot en met 27 maart 2020

Deel dit artikel

LMX laat weten alle boekingen op basis van vertrekdatum te behandelen. “Op dit moment wikkelen we eerst alle boekingen af die binnen drie dagen vertrekken. De boekingen die pas over vier dagen en langer vertrekken, zijn op dit moment nog niet in behandeling.”

De reizen naar landen met een inreisverbod tot n27 maart aanstaande zullen ook niet worden doorgevoerd. Voor alle andere vakantieregio’s, voor welke na een bepaalde datum geen inreisverbod geldt, daarvoor gelden de actuele algemene LMX-voorwaarden. “Gasten die zich momenteel nog ergens in hun vakantieland bevinden, worden ook door ons of door de lokale agenten ter plaatse gecontacteerd. Zorg dat we een telefoonnummer van klanten hebben. De Duitse regering heeft op 17 maart 2020 om 9.00 uur een georganiseerde terughaalactie voor enkele landen, zoals  Egypte, aangekondigd.

 

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] LMX stopt tijdelijk met haar activiteiten tot en met 27 maart 2020 […]

Vorige bericht

Brussels Airlines schrapt al haar vluchten vanaf 21 maart

Volgende bericht

Update - Sunweb annuleert reizen t/m 25 april

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."