Nieuws

Londen best bezochte hotelbestemming in het buitenland

LondenNederlanders spendeerden in 2012 de meeste hotelovernachtingen in Londen, zo blijkt uit de Hotel Price Index van Hotels.com. De Britse hoofdstad wordt gevolgd door Parijs en New York.

De lijst van Hotels.com waarin de twintig populairste bestemmingen in buitenland worden weergeven, werd in 211 nog  aangevoerd door New York.  Het afgelopen jaar werd de stad voorbijgestreefd door zowel Londen als Parijs, waar Nederlandse reizigers een groter aantal hotelovernachtingen boekten.

Kopenhagen en Stockholm hebben in de lijst van 2012 plaats moeten maken voor Dubai en Istanbul. Deze nieuwkomers staan respectievelijk op een zeventiende en negentiende plaats.  Antwerpen was de snelste stijger, de Belgische stad klom acht plekken, naar de negende positie. Praag en Milaan verloren enigszins en zakten beide drie posities, naar respectievelijk plaats dertien en plaats zestien.

Zeven bestemmingen behielden hun topnotering in de lijst, waaronder Berlijn, Las Vegas, Rome, Barcelona en San Francisco op de plaatsen vier tot en met acht.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #9: Tunesië & All-Inclusive

Volgende bericht

Schrijf je nu in voor het Reiswerk Opleidingscongres

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.