Nieuws

Luchtbrug naar de Olympische Spelen in Rio

KLM en ATPI bouwen samen aan een luchtbrug voor sporters en supporters naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het contract voor die alliantie waarvan al meerdere Spelen met succes sprake was, is vandaag getekend. De grote sportsuccessen van Nederlandse sporters als Dafne Schippers en Dorian van Rijsselberghe zorgen er voor dat de belangstelling nu al overmatig groot is.

Sinds de Olympische Winterspelen van 1998 in Nagano verzorgt KLM de vluchten die in de olympische arrangementen door ATPI als partner van sportkoepel NOC*NSF worden aangeboden. De partijen dragen zorg voor het begeleiden en uitvoeren van de vluchten naar Rio voor TeamNL (individuele atleten en teams), olympische supporters, de artiesten en het voltallige Holland Heineken House team. Willem Starink, Divisional Managing Director van ATPI Nederland en België: “KLM is als spil van een wereldwijd netwerk op Schiphol een belangrijke speler voor het Nederlandse bedrijfsleven en de economie. Een prachtige samenwerking, waarbij we samen ook deze Olympische Spelen tot een succes maken en de sportliefhebbers een magische olympische reis bieden.”

Naast vluchten zijn ook entreebewijzen, vervoer ter plaatse en overnachtingen door de reis- en eventorganisatie geregeld. “Sinds 2011 zijn wij in de stad te vinden en sinds 2013 hebben we er een kantoor. We kennen Rio goed en weten wat de mogelijkheden zijn. Het is een indrukwekkende wereldstad. Niet gek dat er al veel interesse is om de Olympische Spelen te bezoeken”, aldus Starink.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEES! TravelPro webmagazine #19

Volgende bericht

China Eastern wil naar Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."